Brand Accelerator
Program

Ett program för dig som är konsult, frilansare eller coach och vill bygga ditt personliga varumärke, attrahera rätt kunder och uppnå mer frihet i företagandet.


Vill du se om programmet är rätt för dig? Anmäl ditt intresse så återkommer vi snarast!

ANMÄL DITT INTRESSE
 

Är detta DU?

 • Du är konsult, frilansare eller coach som vill att kunder ska börja komma till DIG

 • Du är trött på kunder som alltid vill pressa priset - och du vill kunna ta högre betalt med lätthet

 • Du jobbar mycket och all din tid går till dina klienter - men du önskar du hade mer fritid eller tid till att bygga ditt bolag
 • Du tycker det känns läskigt att ta plats på LinkedIn, och tänker "Vem är jag att posta på Linkedin? Vad har jag att säga?"

 • Du vet inte hur du ska skriva inlägg som bygger ditt varumärke och attraherar klienter

 • Du drömmer om att få mer frihet i ditt liv och att kunna jobba mindre för mer pengar

Känner du igen dig i några eller alla punkter? Då är troligtvis Brand Accelerator Program rätt för dig!

När du bygger ditt personliga varumärke kommer du att:

✔ Få meddelanden från potentiella kunder och leads som vill jobba med DIG


✔ Kunna nätverka och få kunder på ett tidseffektivt sätt - utan att alltid träffa folk IRL

✔ Spendera mindre tid på kall-sälj, för du får ju kunder som kommer till dig via sociala medier!


✔ Bli ansedd expert inom din bransch

✔ Ha ett utökat kvalitativt nätverk som över tid antingen blir dina kunder eller dina ambassadörer

✔ Ta högre betalt och kunna jobba mindre för mer pengar

✔ Tycka att det är kul och enkelt att posta på sociala medier

✔ Forma ditt bolag och ditt liv precis som du vill - så du får den livsstilen du vill ha

ANMÄL DITT INTRESSE

AMANDA FRIBERG


SOCIAL MEDIA MANAGER

"Jag blir ständigt kontaktad av nya potentiella kunder som är intresserad av min tjänst tack vare att de sett mig på LinkedIn. Jag trodde aldrig att det skulle ge sådana här resultat innan ens programmet är slut och jag rekommenderar verkligen dig som företagare att ta kontakt med Joella om du vill utveckla ditt personliga varumärke och attrahera rätt kunder!"

LOUISE CARLSTEDT


COPYWRITER

"Att ha någon att bolla idéer med, någon som peppat mig, trott på mig och varit hård när alla andra varit mjuka, har betytt allt. Jag skulle rekommendera det här programmet för alla som vill gå all in i sitt företagande och är redo för en utmaning - för Joella är ärlig och uppriktig. För det respekterar jag henne något erhört. Detta var precis vad jag behövde."

HANNA PETTERSSON


REDOVISNINGSKONSULT

  Beslutet att gå Brand Accelerator Program är ett av de bästa beslut jag tagit som företagare! Joella är grym, hon har inte bara fått mig att ta fram tydliga mål och min drömkund. Hon utmanar mig i mitt företagande samtidigt hon stöttar och coachar mig i rätt riktning när jag faller tillbaka i gamla vanor. Kan inte annat än rekommendera att gå detta program!"

Tänk var du kan befinna dig om 12 veckor om du börjar nu.

Mycket kan förändras när vi väljer att dedikera oss till att göra en förändring. När vi väljer att göra RÄTT saker, vara konsekventa och inte ge upp.

Var hade du kunnat befinna dig IDAG om du hade börjat första gången du tänkte “Jag kanske borde bygga mitt personliga varumärke”?

Förmodligen betydligt längre fram än du är idag - med ett starkt personligt varumäke och kunder som jagar dig.

Om du är redo att satsa på dig själv och ditt personliga varumärke för att bygga ditt företag och skapa det liv du vill ha så är Brand Accelerator Program något för dig!

Du får en FÄRDIG PLAN i din hand med tydlig guidning och action plans, personligt 1:1 support under hela programmets gång och en community av andra företagare i samma sits som dig.

Programmet tar in utvalda deltagare som är motiverade och redo att satsa. Om det är du, anmäl ditt intresse!

ANMÄL DITT INTRESSE
Jag är din coach, Joella Skoogh

Från noll kunder och kontakter till efterfrågad föreläsare, coach och konsult.

För några år sedan var jag anställd och jobbade med marknadsföring för ett stort varumärke. Jag hade ett bra jobb, bra lön och fick ofta resa i mitt jobb. Trots detta så trivdes jag inte. Jag var inte fri - jag kunde inte jobba var jag vill, när jag vill.

Jag behövde en förändring, så jag bestämde mig spontant för att ta en paus från karriären och flytta till Rom i ett halvår. Under det halvåret levde jag på pasta, gick förbi colosseum varje dag och reste runt i Italien.

Då insåg jag: Såhär ska ju livet vara varje dag!

Jag ville vara fri att jobba var jag vill, när jag vill - utan att offra min karriär.

Jag bestämde mig för att säga upp mig från jobbet och början på 2020 så startade jag mitt företag.

Plötsligt kom pandemin. Det var kris i världen och jag var en nystartad företagare UTAN kunder, INGET nätverk att luta mig mot och INGET personligt varumärke. Det var aldrig något jag hade brytt mig om förut, men nu förstod jag att det var ett måste.

Jag började bygga mitt personliga varumärke på LinkedIn och det var KUL. Helt plötsligt började kunder komma till MIG!

ANMÄL DITT INTRESSE

Med ett starkt personligt varumärke så kunde jag välja mina kunder och ta bra betalt samtidigt som jag fick föreläsa, vara med i poddar och göra expertutlåtanden i artiklar. 

Jag började känna mig fri på riktigt. Jag kände mig trygg i att mitt personliga varumärke alltid kan generera leads och jag kunde forma mitt företag till att bli mitt drömjobb. Idag kan jag resa och bo precis vart jag vill, främst i Italien, samtidigt som jag bygger mitt företag digitalt.

Idag hjälper jag andra företagare och entreprenörer bygga sina personliga varumärken på ett sätt som är strategiskt, autentiskt och resultatfokuserat - så de kan uppnå sina drömliv.

Brand Accelerator
Program

Ett 12-veckors VIP-program för dig som är företagare, konsult, coach eller frilansare och vill bygga ditt personliga varumärke för att skapa ett namn i din bransch och attrahera fler och högre betalande kunder till dig! Programmet tar bara in HELT RÄTT deltagare för programmet. Anmäl ditt intresse genom att klicka på knappen nedan!

ANMÄL DITT INTRESSE

FAS 1

MINDSET OCH MÅL

Vi lägger basen för ditt personliga varumärke genom att identifiera ditt personliga vs högre syfte, visualisera ditt drömliv och sätta höga (och nåbara) mål! I denna fas kommer du din vision av vad som är möjligt expanderas och du kommer att förstå hur du enkelt och strategiskt kan ta dig mot dina drömmar och mål.

FAS 2

STRATEGI

Här formas strategin för ditt personliga varumärke och du kommer få bättre förståelse för vem din idealkund är, vad din nisch är, hur du ska uppfattas i ditt personliga varumärke och vad du ska posta på sociala medier för att attrahera dina idealkunder. Du får alltså facit i hand och support för att skapa helt rätt strategi för dig!

FAS 3

BYGGA

Det här är den längsta fasen av programmet. Du ska implementera din strategi vilket innebär att du kommer att börja posta samt få feedback och hjälp från mig till dina inlägg. Jag håller dig i handen och peppar dig längs hela vägen! Du kommer att tycka att det är enkelt och kul att bygga ditt personliga varumärke och ännu mer kul när du attraherar idealkunder in i ditt nätverk.

I programmet ingår

1:1 support med obegränsad tillgång till Joella över Slack som personlig rådgivare och bollplank ´

Lifetime access till en digital portal med ramverk, guider och material för att bygga ditt personliga varumärke

Tydliga action-plans varje vecka - så du alltid vet vad du ska göra för att komma närmre dina mål!

LIVE-sessioner på Zoom varje vecka

Personlig feedback på allt du gör i programmet - inklusive hjälp med texter!

En community av andra företagare att nätverka och bolla med

ANA BOSNJAK


STRESSPEDAGOG

"Brukar säga att du är en av mina bästa investeringar till folk. Det hade inte blivit något bolag om du inte tvingat mig ur min comfort zone. Du är som en fond. Där värdet växer över tid."

EMILIE THULIN


STRATEGIST & DESIGNER

"Mitt personliga varumärke och företag är starkt sammanlänkade, och tack vare Joellas coachning och utifrån-in-perspektiv har jag kunnat forma en plan för att nå mina mål. Det har varit extremt värdefullt för mitt företagande. Genom att ta hjälp har jag fått mer tid att lägga på det jag brinner för. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som vill utvecklas framåt och nå nästa nivå."

MARY JUUSELA


FÖRELÄSARE

  Joella är en underbar person att ha att göra med. Varm, proffsig och inlyssnande. Det märks att hon kan marknadsföring och att hon är genuint engagerad av att stötta kunden i att bygga ett hållbart personligt varumärke. Hon är en trygg guide i ett enormt stort område och jag är glad över att våra vägar har korsats."

Brand Accelerator Program ger dig personligt stöd längs hela vägen.
 

Du bygger inte ditt personliga varumärke själv - jag håller dig i handen längs hela vägen. Du får 1:1 support under hela programmet och personlig feedback på allt du gör. En VIP-behandling helt enkelt!

Genom 8 års erfarenhet inom marknadsföring och snart 3 års erfarenhet av att bygga mitt personliga varumärke samt coacha andra företagare så har jag tagit fram bevisade metoder som hjälper dig bygga ditt personliga varumärke - på ett effektivt sätt som skapar resultat.

Detta har mitt personliga varumärke resulterat i för mig:

 • FLER och RÄTT kunder - som kommer till mig
 • Det blir enklare att sälja när jag väl säljer, för mitt personliga varumärke ger mig kredibilitet
 • Jag kan ta högre betalt, för jag har redan bevisat min kompetens i mitt personliga varumärke
 • Roliga uppdrag som föreläsare, coach och strateg
 • En företagsmodell som jag kan skala upp
 • Möjlighet att jobba 100% digitalt och resa samtidigt
 • Frihet att styrka min tid - när jag jobbar och när jag har möten
 • Utökat nätverk med folk som säljer ÅT mig (folk som alltså rekommenderar mig trots att jag inte känner dem privat)

 • En trygghet att jag skulle aldrig kommer behöva gå tillbaka till en anställning

 • Nya likasinnade vänner!

Tror du att du kan vara rätt person för programmet?

Jag tar endast in deltagare som är helt rätt för programmet, vilket innebär att vi börjar med ett möte för att se om det är en match. Klicka på knappen nedan för att fylla i en ansökan för möte. Om vi tycker det låter som att du är en match för programmet så kommer vi höras av oss för att sätta upp ett möte!

ANMÄL DITT INTRESSE