top of page

Föreläsningar och kurser

Föreläsning

Användandet av TikTok ökar i hela världen och åldersgrupperna stiger på appen. Men hur funkar innehåll på plattformen och hur påverkar det marknadsföring i sociala medier? Hur kan varumärken skapa innehåll och nå ut på plattformen? Dessa frågor får du svar på i den här föreläsningen, som är digital och sker över Zoom.

Workshop

Utveckla din kompetens inom sociala medier genom att lära dig om TikTok, innehållet och marknadsföringsmöjligheterna på plattformen. Lär dig om vilka som finns på TikTok, hur du kan lyckas med innehåll på plattformen samt inspireras av exempel på framgångsrika varumärken! Kursen sker digitalt över Zoom.

Distanskurs

Den här digitala distanskursen ger dig kunskap och verktyg för att sätta igång med marknadsföring på TikTok. Du får ett helhetsgrepp om TikTok som plattform och dess marknadsföringsmöjligheter, samt har tillgång till kursen och framtida uppdateringar i all framtid!

Klicka här för att komma till distanskursen!

Testimonials

"Joella hade en inspirerande och proffsig workshop. Hon berättade på ett tydligt och roligt sätt hur TikTok fungerar och gav många exempel på hur det kan tillämpas i olika branscher. Framför allt inkluderade hon alla i workshopen och hade anpassat delar av materialet för just oss. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Joella."

Caroline Hamrin, Arkivet

"Vi har fått bättre struktur och strategi, vilket har lett till att vi växt på plattformen.  Kan inget annat än rekommendera henne!"

Caroline Yuksel, ILovePizza

"Efter bara kort tid av Joellas presentation stod det klart att hon är oerhört insatt i Tok-Tok med dess fördelar och nackdelar. Med sin pedagogiska stil gjorde Joella att hela mitt team fick en snabb och tydlig överblick av hur Tik-Tok kan hjälpa just vårt företag. Jag rekommenderar med varm famn Joella till alla som vill bli up to date med dagens moderna och extremt föränderliga medielandskapet."

Anders Cedhamre,  Nordic Level Group

"Det var väldigt konkret och gav en bra bild av vad TikTok, vad som funkar och hur det skiljer sig från andra kanaler. Inspirerande och roligt vilket direkt började föda idéer."

Anton, PantaMera

bottom of page