top of page

Få hjälp med att bygga ditt personliga varumärke!

Gruppcoaching

Är du företagare och entreprenör som vill få hjälp med​ att bygga ditt personliga varumärke samtidigt som du vill nätverka med andra företagare? Då bör du delta i detta gruppcoaching-program. Efter programmet slut kommer du att vara betydligt närmre dina företagsmål och drömmar än innan!

Mer info kommer snart!​ Skriv upp dig på nyhetsbrev för mer info!

1:1 coaching

Genom att jobba med mig på individnivå så får du hjälp med att bygga ditt personliga varumärke i syfte att utöka ditt nätverk eller få fler kunder och sälj. Du blir coachad i att utveckla dig själv och ditt varumärke och får hjälp med idéer på vad du ska posta för att öka räckvidd och engagemang.

 

Mejla mig för att höra mer om olika upplägg!

"Genom att ta hjälp av Joella hittade jag inte bara vad mitt personliga varumärke skulle bestå av utan jag hittade även min primära målgrupp som jag genuint passar ihop med. Jag vill själv arbeta mer med Joella i framtiden och rekommenderar henne varmt."

Sandra Bergström

"Efter att vi hade workshop i personligt varumärkesbyggande så lossnade det! Jag har ju gått länge och tänkt att jag borde vara mer aktiv men inte riktigt vetat hur så tack för kickstarten."

Emelie Höckerström

"Joella är en underbar person att ha att göra med. Varm, proffsig och inlyssnande. Det märks att hon kan marknadsföring och att hon är genuint engagerad av att stötta kunden i att bygga ett hållbart personligt varumärke. Hon är en trygg guide i ett enormt stort område och jag är glad över att våra vägar har korsats."

Mary Juusela

"Tack vare en workshop med dig och kom igång med mitt postade har jag på tre veckor fått två nya kunder! Du är grym!"

Somayeh Cardijn

Testimonials

bottom of page