top of page

Kurser och föreläsningar

LIVE kurs i TikTok på Zoom
- 6 oktober klockan 09-12

Screenshot 2022-08-29 at 22.01.46.png

Det blir allt vanligare att behöva spendera pengar för att nå ut överhuvudtaget på sociala medier, men på TikTok så kan du bygga varumärke och öka försäljningen utan att behöva annonsera. 

Men hur skapar man innehåll som flyger på TikTok samtidigt som det går i enlighet med varumärkesidentiteten och sociala medier-strategin? Detta och mycket mer lär du dig LIVE med mig på Zoom. Kom redo med frågor!

Digital kurs i TikTok
- starta när du vill!

Nordic-Tech-Institute-OG.png

Starta när du vill! Den här 100% digitala kursen ger dig kunskap och verktyg för att sätta igång med marknadsföring på sociala medier-plattformen TikTok. Du får en introduktion till vad TikTok är, varför du ska använda plattformen i marknadsföringssyfte, hur du ska tänka när du skapar innehåll och hur du lägger upp en plan för en närvaro på plattformen! 

BreakIt-kurs: Diplomerad Social Media Masterclass

Screenshot 2022-08-29 at 22.04.37.png

Så kan du minska budget och öka omsättningen.

BreakIt har samlat ihop branschens främsta experter, för att du ska bli ännu bättre på ditt jobb! På bara sex veckor lär du dig allt du behöver veta när det kommer till sociala medier, utifrån både paid och organiskt perspektiv för att få ned kostnaderna samtidigt som du får bättre resultat. Denna kursen är allt-i-ett helt enkelt!

Testimonials

"Joella hade en inspirerande och proffsig workshop. Hon berättade på ett tydligt och roligt sätt hur TikTok fungerar och gav många exempel på hur det kan tillämpas i olika branscher. Framför allt inkluderade hon alla i workshopen och hade anpassat delar av materialet för just oss. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Joella."

Caroline Hamrin, Arkivet

"Vi har fått bättre struktur och strategi, vilket har lett till att vi växt på plattformen.  Kan inget annat än rekommendera henne!"

Caroline Yuksel, ILovePizza

"Efter bara kort tid av Joellas presentation stod det klart att hon är oerhört insatt i Tok-Tok med dess fördelar och nackdelar. Med sin pedagogiska stil gjorde Joella att hela mitt team fick en snabb och tydlig överblick av hur Tik-Tok kan hjälpa just vårt företag. Jag rekommenderar med varm famn Joella till alla som vill bli up to date med dagens moderna och extremt föränderliga medielandskapet."

Anders Cedhamre,  Nordic Level Group

"Det var väldigt konkret och gav en bra bild av vad TikTok, vad som funkar och hur det skiljer sig från andra kanaler. Inspirerande och roligt vilket direkt började föda idéer."

Anton, PantaMera

bottom of page