top of page
Joella_Skoogh_Branding-18.jpg.jpeg

Brand Accelerator Program

ETT VIP-program för dig som vill bli expert inom din bransch, dra till dig rätt kunder och leva ditt drömliv.

81D8F01C-2ED0-42A9-A979-988E9D5DC928.jpeg

Hur hjälper jag dig?

Jag hjälper dig bygga ditt personliga varumärke på ett effektivt sätt utan att du behöver låtsas vara någon du inte är. Brand Accelerator Program hjälper dig bygga ditt personliga varumärke på LinkedIn så du blir ansedd som expert och top-of-mind inom din nisch.

Du kommer att gå från att jobba alldeles för mycket med fel typ av kunder till att få potentiella kunder in i ditt nätverk som står på kö för att jobba med just DIG.

Låter det som något du vill uppnå? Klicka på knappen nedan för att boka ett gratis möte med mig där vi ser om programmet är något för dig!

Är detta DU?

  • Du driver företag, har stora drömmar och är redo att investera din tid och kreativitet i att bygga ditt personliga varumärke - med mitt stöd och guidning

  • Du vet att du borde bygga ditt personliga varumärke och att ett brett nätverk av kontakter och potentiella kunder är nyckeln till att lyckas med sitt företag, men du vet inte HUR du ska göra

  • Du tycker LinkedIn känns som en stor och läskig plats att synas på. Vad ska man ens posta och hur undviker man att uppfattas som skrytig?

I så fall kan Brand Accelerator Program passar bra in på dig!

Detta får du ut av programmet:

✓ Självförtroende att posta och synas på LinkedIn

 

✓ Spara tid och energi genom att bygga ditt personliga varumärke effektivt istället för att skapa inlägg som inte funkar

 

✓ Mer engagemang och räckvidd på dina LinkedIn-inlägg

 

✓ Potentiella kunder och relevanta kontakter som kommer till DIG istället för att du alltid ska komma till dem

 

✓ Enklare att sälja - för din målgrupp vet redan vem du är

Hur går programmet till?

Brand Accelerator Program pågår under 16 veckor och tar dig genom tre viktiga delar:

1. MINDSET

Här lägger vi basen för ditt personliga varumärke genom att identifiera dina värderingar och ditt syfte, visualisera ditt drömliv och sätta höga - men realistiska - mål för dig!

2. STRATEGI

Den här delen av programmet får du chansen att forma ditt personliga varumärke, identifiera din idealkund och skapa en strategi för ditt varumärkesbyggande!

3. BYGGA

I den tredje delen av programmet är det implementering som gäller. Här får du kontinuerligt stöd, tips och coaching av mig i byggandet av ditt personliga varumärke!

Sign me up!
Joella_Skoogh_Branding-33.jpg.jpeg

Boka möte med mig!

Joella_Skoogh_Branding-29.jpg.jpeg

Om din coach

JOELLA SKOOGH

Jag är konsult, föreläsare och coach med flera års erfarenhet av marknadsföring. Jag startade mitt företag för lite över två år sedan utan varken kunder eller kontakter, mitt i en pandemi. Genom att applicera de steg och strategier som jag lär ut i Brand Accelerator Program så byggde jag snabbt mitt personliga varumärke som expert inom marknadsföring på TikTok. Idag föreläser, utbildar och konsultar jag företag inom ämnet. Samtidigt så coachar jag andra företagare och entreprenörer att göra samma sak - allt för att de ska få fler - och RÄTT - kunder, jobba med sin passion och leva sina drömmar.

bottom of page